logo Flik-Flak Sportclub
"1001 mogelijkheden
bij Flik-Flak!"
"Vergaderen van groot
tot klein, alles kan!"

Welkom

De accommodatie van Flik-Flak is van onschatbare waarde wanneer het gaat om alle verbindingen tussen de huisbewoners, de bedrijvigheid die er heerst en dynamiek die je voelt als je het pand betreedt.  We streven altijd naar zoveel mogelijk synergie op het vlak van inzet vrijwilligers, bezetting gebouw, organiseren van activiteiten en het realiseren van onze ambities.

Als sportclub moet je altijd al ieder dubbeltje omdraaien voor je het uitgeeft. Maar door onze manier van sociaal maatschappelijk ondernemen, proberen we telkens onze ambities waar te maken via krachtige kruisbestuiving met sterke partners. Dat zijn partijen die zogezegd aansluiten bij het ‘DNA’ van onze organisatie en andersom. Deze soms verrassende samenwerkingen leiden tot niet-voor-de-hand-liggende-activiteiten, bijzondere innovaties en kostenbesparing door effectieve barterdeals. De Flik-Flak hal illustreert dat ook in fysieke vorm: de accommodatie is juist geen bedrijfsverzamelgebouw, maar meer een soort superorganisme dat bestaat uit moleculen (partners), die als vanzelf naar elkaar toe trekken omdat zij elkaar nodig hebben en wederzijds van alles toevoegen.

Deze waarde is natuurlijk niet in geld uit te drukken maar wel van groot belang voor alle betrokkenen en heeft op grotere schaal ook een meerwaarde voor de stad en de regio. We trekken hiermee bijzondere partijen aan die zo zelf ook weer een bijdrage leveren.

“Voor ons als kinderopvangorganisatie zijn de verschillende sportzalen bij Flik-Flak geweldig. We proberen als kinderopvangorganisatie de kinderen een gezonde levensstijl bij te brengen, daar hoort sport en gezonde voeding bij. Samen met Flik-Flak organiseren we ook regelmatig activiteiten en stellen we onze ruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld knutselactiviteiten en overlegmomenten wanneer we zelf geen activiteiten hebben.” (Matthijs Verkuijl - Locatiemanager Smallsteps kinderopvang)

Verhuur

Bij Flik-Flak zijn de accommodatiemogelijkheden vrijwel onbeperkt. Of u nu een ruimte zoekt voor een klein of een groot gezelschap, voor een evenement, lezing, presentatie of feestje: (bijna) alles is mogelijk.
We bieden geregeld speciale arrangementen aan voor evenementen, maar ook maatwerk is in overleg altijd mogelijk. Vraag ons gewoon even naar de mogelijkheden via: verhuur@flik-flak.nl

We laten u graag alvast een overzicht van de diverse ruimtes en mogelijkheden zien die we kunnen bieden in onderstaande brochure.

Vergaderen

De Plek in ’s-Hertogenbosch, het 'thuis' van Flik-Flak Sportclub, is een bijzondere vergaderlocatie.

U kunt in De Plek namelijk een bespreking combineren met een sportieve activiteit. In De Plek zijn ruimtes beschikbaar voor vergaderingen tot 500 personen, waarbij u zelf de gewenste zaalopstelling kunt aangeven.

Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar zoals een microfoon, beamer, flipover en whiteboard. In de foyer is een gezellige bar. En indien gewenst verzorgt uw gastheer Fevents de catering. Kortom, (bijna) alles is mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden: verhuur@flik-flak.nl. en kijk ook vooral even bij 'verhuur' op deze pagina!

Een kleine greep uit onze vergadermogelijkheden:

Spreekkamers:
 • zeer geschikt voor het voeren van een gesprek of (kleine) vergadering
 • capaciteit: max. 8 personen, 13 m2
 • lekker veel daglicht

Vergaderruimten:
 • zeer geschikte ruimte voor het houden van een voordracht, een vergadering of het geven van een cursus
 • capaciteit: max. 70 personen
 • presentatiemiddelen zoals flipover en beamer
 • aanrecht met spoelbak en koelkasten aanwezig
 • verschillende stoelopstellingen mogelijk:

Multifunctionele ruimte:
 • zeer geschikte ruimte voor een symposium, voordracht of persconferentie
 • capaciteit: max. 120 personen, 240 m2
 • bar en geluidsinstallatie
 • verschillende zaalopstellingen mogelijk:Thuisbasis Team NL

De huisvesting van verschillende topsportclubs, heeft ertoe geleid dat NOC*NSF de accommodatie heeft aangewezen als officiële trainingslocatie voor Team NL. Potentiele deelnemers aan Olympische en Paralympische Spelen vinden hier de faciliteiten die zij nodig hebben om tot nóg betere prestaties te komen. Hiermee zijn we met het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven de tweede Brabantse topsportlocatie voor TeamNL sporters.

Internationaal

Het hele jaar door krijgen we bezoekers van over de hele wereld  die een rondleiding krijgen en informatie willen over onze unieke manier van samenwerken met verschillende organisaties in het gebouw. Daarnaast ontvingen we sporters uit Israël, Portugal België Denemarken Engeland, Noorwegen, Duitsland, Amerika Oostenrijk, Jordanië, Japan, Canada, Finland, Rusland en Polen. Diverse clubs hebben via onze vrijwilligers kennisgemaakt met de stad ‘s –Hertogenbosch.

(klik op het logo om naar de website te gaan)

Evenementen:

18/8/2024
-
18/8/2024

Festival de Plek

speel met nijntje, probeer sporten en doe mee met activiteiten!

Voor meer informatie:
https://www.festivaldeplek.nl/
8/7/2024
-
18/8/2024

Zomervakantie

Reguliere lessen vervallen

Voor meer informatie:

Arrangementen

De Plek is al jaren een inspirerende omgeving waar top en breedtesporters hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen.

Maar ook voor bedrijven, scholen en koepelorganisaties met ambitie biedt De Plek volop mogelijkheden in de vorm van teambuildingsactiviteiten, sportdagen, sportevenementen en vitaliteitsprogramma’s.

Zelf organiseren of uitbesteden?

Om dergelijke evenementen succesvol te kunnen realiseren werken wij nauw samen met diverse organisatiebureaus. Maar natuurlijk bent u vrij in de keuze van uw organisatiepartner.

Voor meer informatie, of om uw wensen voor een arrangement op maat te bespreken kunt u contact opnemen met: verhuur@flik-flak.nl

Wij zijn u graag van dienst op logistiek en facilitair gebied!

Wegwijs in De Plek

Flik-Flak Sportvereniging is gehuisvest in "De Plek". De Plek heeft vele ruimten, verdeeld over 4 verdiepingen. Om u de juiste ruimte(n) te laten vinden kunt u gebruik maken van onderstaande plattegronden. Deze plattegronden vindt u tevens direct bij binnenkomst in De Plek!

Mocht u toch ter plaatse hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste ruimte, kunt u uiteraard altijd terecht bij onze info-balie die zich direct rechts van de entree bevindt.