Buiten activiteiten vandaag DINSDAG 20 April gaan WEL door.

20
Apr
2021
-
21
Apr
2021
locatie:
Tijd:
13:00
u
14:00
u
inschrijven nodig:
nee
Info:

De buiten activiteiten, vandaag DINSDAG 20 April gaan WEL door.

Flik-Flak - Programma buitenactiviteiten en activiteiten
voor onze leerlingen van 6 t/m 17 jaar.

Het is nu even niet mogelijk binnen in onze hal te sporten, maar we hebben een programma opgesteld om toch sportief bezig te zijn. (Mocht je het wekelijkse lesprogramma en onze activiteiten nu niet ontvangen, mail dan naar info@flik-flak.nl)eronder volgen wat tips en weetjes, voordat je gebruik gaat maken van ons aanbod:

Hieronder volgen wat tips en weetjes, voordat je gebruik gaat maken van ons aanbod:

 

·       Kom, als het mogelijk is, op dezelfde dag van je reguliere sport- of dansles

·       Let op, dat je bij je eigen leeftijdsgenoten komt sporten (zie schema)

·       Je mag er ook voor kiezen om een andere discipline te volgen

·       De kinderen worden buiten, bijvoorbeeld achter de Flik-Flak hal, afgezet (zie schema)

·       De ouders mogen niet aanwezig blijven

·       Trek warme, sportieve kleding aan en sportschoenen

·       Er zijn diverse docenten en trainers aanwezig

·       Bij regen en sneeuwval gaan de lessen niet door; kijk vooral eerst op de website of het sporten doorgaat of

       niet.

·       We houden ons uiteraard goed aan de algemene Corona-regels

Iedere dag kun je vanaf 14.00 uur zien of de buiten activiteit wel of niet doorgaat.
De zaterdag-lessen worden op vrijdag om 22.00 uur op deze site vermeld.

Beste Flik-Flakker,

In de eerste plaats allemaal nog een heel gezond en gelukkig 2021 gewenst! Het was een bewogen jaar met zo nu en dan helaas een noodgedwongen stilstand voor iedereen. De gevolgen van het coronavirus gooien overal roet in het eten en dat treft helaas de hele samenleving.

Een week voor de lockdown in december leek het er even op dat we versoepelingen tegemoet konden zien en dat mogelijk zelfs ook de horeca weer open zou gaan. De plotselinge omkering als gevolg van een flinke toename van besmettingen en ziekenhuisopnames kwam voor velen als een verrassing.

Dat wij als sportclub wederom de lessen moesten staken hadden wij ons twee weken ervoor nog niet kunnen voorstellen. Extra zuur voor ons als binnensporters, omdat vele buitensporten wel gewoon doorgaan. In ieder geval betekende een en ander dat we een week voor de kerstvakantie, en korte tijd erna, even rustig moesten blijven. Dat was voor iedereen te overzien en is voor alle acrobaten, gymnasten en dansers nog wel op te brengen met wat onderhoudstraining in huis. Veel kinderen zullen daarbij de matrassen, banken, bedden en deuren thuis weer flink op de proef hebben gesteld.  

Het zou immers tot 19 januari zijn en dat kunnen wij als sportief ingestelde mensen allemaal wel overzien. Helaas hebben we te horen gekregen dat deze lockdown wederom met drie weken wordt verlengd, dus tenminste tot 8 februari. Dat is erg balen en een grote tegenvaller voor iedereen.

Uiteraard staan wij met alle trainers weer paraat om ons uiterste best te doen om alternatieven te bieden in de vorm van online trainingen, spelletjes en beweegtips. Hiernaast gaan we ook de mogelijkheid bekijken om eventueel buiten wat te ondernemen. Alle ideeën die je hierover hebt zijn welkom!

Echter, wij weten als geen ander dat het springen op een trampoline, het zwaaien aan een brug of samen dansen voor de spiegel iets anders is dan hetgeen we online of buiten kunnen aanbieden.

Helaas zal er weer een beroep op ons gedaan gaan worden om geduld te hebben en ons op een andere manier te vermaken. Alle trainers en coaches van Flik-Flak willen iedereen een hart onder de riem steken en kijken er erg naar uit om weer snel aan de slag te gaan.    

Wanneer buiten activiteiten niet door kunnen gaan, zijn er online lessen.
download: