persbericht

29
Sep
2020
-
locatie:
Tijd:
20:01
u
u
inschrijven nodig:
nee
Info:

Beste FlikFlakkers, ouders en/of verzorgers,

 

Vanaf vandaag dinsdag 29 september 18.00 uur zijn er weer nieuwe maatregelen van kracht tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus.  

Wij hebben als sportclub de volgende aangescherpte regels ingesteld:

  • Kinderen van 9 jaar en ouder  

Ouders/verzorgers mogen niet mee naar binnen. Deze kinderen moeten zelfstandig naar hun eigen les.

  • Kinderen van 6 t/m 8 jaar

Ouder/verzorger mogen mee naar binnen om hun kind bij de les af te zetten, waarna de ouder/verzorger weer direct vertrekt. Bij het ophalen komen zij niet vroeger als 5 minuten voor het einde van de les, om zo te voorkomen dat er te veel mensen in de Foyer wachten.

  • Kinderen tot en met 5 jaar  

Ouder/verzorger mogen mee naar binnen om hun kind bij de les af te zetten, waarna de ouder/verzorger weer direct vertrekt of zij nemen verdeeld plaats op 1,5 meter afstand in de Foyer of vergaderruimte 1. Ook bij ophalen komen zij niet vroeger als 5 minuten voor het einde van de les, om zo te voorkomen dat er te veel mensen in de Foyer wachten. De ouders die samen met hun kinderen sporten kunnen natuurlijk onder de huidige 1,5 m afspraak wel blijven sporten.
Het omkleden van de kinderen mag niet meer in de Foyer plaatsvinden.

Het is even niet anders, maar uiteraard vertrouwen wij op de medewerking en begrip van iedereen, om op deze manier samen te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt.  

Mochten er nog veranderingen of aanpassingen nodig zijn, dan wordt u hierover onmiddellijk op de hoogte gebracht.  

Met sportieve groet,

Team Flik-Flak

Nieuwe Corona maatregels
download: