logo Flik-Flak Sportclub
"Kracht & techniek in balans"

Freerunning

Wat is freerunning?

Freerunning is een constant vernieuwende sport/lifestyle, waarbij je gebruik maakt van de omgeving, om zo mooi en gecontroleerd mogelijk te bewegen en laten zien wat jij in huis hebt. Freerunners zie je overal, in het centrum, bij speeltoestellen, bij het station en overal waar muurtjes, hekjes, gebouwen etc te vinden zijn, kunnen freerunners hun sport beoefenen. Al snel wordt het ‘gevaarlijk’ genoemd, maar veel mensen onderschatten de trainingstijd die freerunners besteden aan hun sport. Soms wel meer dan 20 uur per week, afhankelijk van niveau en leeftijd. Hierbij hoort een gedisciplineerde levensstijl, respect voor de omgeving, het verbeteren van lichamelijke en sociale ontwikkeling en nog veel meer.

Flik-Flak biedt i.s.m. Twisted Freerunning de mogelijkheid om bovenstaande aspecten terug te laten komen in alle trainingen. Wij streven ernaar dat de doelgroep leert samenwerken, elkaar helpt, respecteert, zelfvertrouwen ontwikkelt en daarnaast hun eigen lichamelijke ontwikkeling sterk verbetert.

Door middel van Freerunning is uit onze ervaring gebleken, dat jongens en meisjes zich positief ontwikkelen. Er heerst een echte familie sfeer, waarbij iedereen één of meerdere vaste trainingsmaatjes heeft en ook buiten de zaal afspreken om te trainen of een gezellige dag te hebben.

foto van freerunner sideway jump over muur

Aanbod

Freerunning: uitdagend, avontuurlijk en gewaagd!

Hou je van springen, klimmen en salto’s maken? Dan is freerunning jouw sport. Freerunning is een stoere en spectaculaire sport voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die van bewegen houden, waarbij je snel en zo sierlijk mogelijk over obstakels beweegt en van het ene naar het andere obstakel springt. Bij de indoor trainingen van Flik-Flak ligt de nadruk tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Freerunning is geen wedstrijdsport, maar een activiteit waar gezelligheid en samenwerking belangrijk zijn.

 

Inschrijven proefles

Inschrijven voor een proefles kan via Sjors Sportief (www.actiefindenbosch.nl ). Als er geen datums openstaan, schrijf je dan in voor de wachtlijst, dan nemen wij contact met je op.

 

Contributie freerunning

Voor de wekelijkse freerun lessen bedraagt de contributie € 290,-  per seizoen. Stroom je later in, dan worden de lessen die je niet hebt gehad in mindering gebracht.

Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 12,-. Wanneer u de proefles reserveert via Sjors Sportief en daarna besluit lid te worden, wordt het inschrijfgeld van Sjors Sportief in mindering gebracht op het inschrijfgeld van Flik-Flak.

De contributie wordt 1 x per jaar afgeschreven via een automatische incasso, waarvoor we u verzoeken een machtiging in te vullen. Wenst u geen gebruik te maken van de automatische incasso, dan zijn wij genoodzaakt per half jaar € 3,50 administratiekosten in rekening te brengen. U krijgt dan een rekening toegestuurd.

Het lidmaatschap wordt automatisch steeds met een jaar verlengd.

Lesrooster Freerunning 2021-2022

Maandag

14.30 - 15.30 u
15.30 - 16.30 u
6 t/m 9 jaar bij voldoende inschrijvingen
10 jaar en ouder

Woensdag


18.30 - 19.30 u
19.30 - 20.30 u

7 t/m 10 jaar
10 jaar en ouder

Vrijdag

19.30 - 20.30 u
20.30 - 21.30 u
7 t/m 12 jaar
12 jaar en ouder

Zaterdag

Dinsdag

Donderdag

Docenten

Xavier Pijpers
Trainer Freerunning
Darya Bartelds
Trainer Freerunning
Diede Westerbeek
Trainer Freerunning
Tymen Hart
Docent Freerunning

Turners

We stellen graag onze toppers aan je voor!

Groepen

No items found.

Senior

No items found.

Junior II

No items found.

Junior I

No items found.

Jeugd

No items found.

Pupil

No items found.

Instap

No items found.

Benjamin

No items found.